(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters.
Nieuwe verpakkingen
De Passendale kazen onderscheiden zich van andere harde en halfharde kazen dankzij hun witte eetbare korst, de smeuïge en fijne textuur en de typische fijne gaatjesstructuur.
De nieuwe Passendale verpakkingen zetten de unieke en authentieke eigenschappen zoals de ronde vorm, de kleine gaatjes, de witte korst en de smeuïge textuur van het merk Passendale in de kijker. Ook het lokaal vakmanschap, de natuurlijkheid en het boterham moment worden mooi in de verf gezet.
Tenslotte hebben we een divers assortiment van Passendale kazen: de Classic, een zacht en smeuïg recept; de Fruitig die rijker smaakt; de Caractère met een karaktervolle smaak en tot slot de Lightesse met een lager vetgehalte. Naast sneetjes op de boterham is Passendale ook beschikbaar in blok, heerlijk voor bij het aperitief.