Butcher’s Store ambieert Vlaamse expansie

Butcher's Store Antwerpen Zuid
Foto's: Butcher's Store

Vandaag opent de derde vestiging van het ambachtelijke slagersconcept Butcher’s Store, op het Antwerpse Zuid. De ambitie reikt hoog: het bedrijf wil op termijn op zoveel mogelijk plaatsen in Vlaanderen een winkel openen.

 

Ongekende smaakbeleving

Het ambacht van slager terug naar de essentie brengen, dat is de missie van De Laet & Van Haver, de groep achter Butcher’s Store. De derde winkel, in de Antwerpse Museumstraat, wil een inspirerende plek zijn voor de vleesliefhebber: klanten vinden er een uitgebreid aanbod aan verfijnde ambachtelijke charcuterie van Butcher’s Craft, dry aged rundvlees, varkensvlees, gevogelte, bereide maaltijden... De focus ligt op liefst 16 Europese runderrassen, elk met een uniek verhaal. Daarnaast is er ook een assortiment kazen van Kaasaffineurs Van Tricht.
 

Het Zuid is een wijk waar amper beenhouwerijen te vinden zijn, zegt Luc De Laet: “Wij brengen onze bewuste en ongekende smaakbeleving graag steeds zo dicht mogelijk bij elke Antwerpenaar. Dit is een levendige buurt, in volle ontwikkeling met Nieuw Zuid, waar consumenten echt nog op zoek gaan naar een bepaalde ‘experience’. We nemen hen mee op verkenning in onze ambachtelijke wereld van puurheid en kwaliteit.”
 

De Laet & Van Haver is een groep in volle groei: er is The Original Butcher’s Store by De Laet & Van Haver met restaurant Butcher’s Dining in Hove, de tweede Store met Butcher’s Cave in de Antwerpse brouwerij van De Koninck, een partnership in het nieuwe restaurant Maven, Lazy Jack op het Eilandje én er is de groothandel Butcher’s Craft, in Aartselaar. De ambitie beperkt zich niet tot de Antwerpse regio: het doel is om op termijn op zoveel mogelijk plaatsen in Vlaanderen een Butcher’s Store te openen.