Chef-kok Wim Ballieu heeft aangekondigd dat hij plannen heeft voor een tweede vestiging van het gehaktballenconcept Balls & Glory in Brussel. Balls & Glory is momenteel al in de Lakensestraat te vinden in Brussel.
Samen met gezonde take away
Het nieuwe restaurant opent zijn deuren in de buurt van de Beurs in het oude pand van restaurant Prego en moet op 7 juli de deuren openen. Net als bij de andere vestiging in Brussel gaat Balls & Glory het pand delen met een andere zaak. “Aan de Beurs kiezen we voor een coöperatie met een gezonde take-away”, zegt Ballieu aan BRUZZ.
Ballieu kiest trouwens bewust voor een locatie in de verguisde voetgangerszone in Brussel, waar heel wat handelaars klagen dat hun omzetten stevig gedaald zijn. “We gaan de voetgangerszone dus aantrekkelijk maken. De buurt rond de Beurs kan echt een hotspot zijn voor food.”
Het nieuwe restaurant in Brussel zal ondertussen al het zesde filiaal zijn van Balls & Glory. Eerder opende het ook al in Antwerpen, Gent, Leuven en Brussel en vorige maand werd nog aangekondigd dat Balls & Glory de stap naar Nederland zal maken met een vestiging in Eindhoven.