4.000 referenties op 350 m²
De nieuwste Delitraiteur neemt zijn intrek in de lokalen van de voormalige wijnwinkel Cellier (Fourcroy) en biedt op 350 m² niet alleen het vertrouwde voedingsassortiment van zo’n 4.000 referenties – inclusief 200 maaltijden “ready to cook” en “ready to warm”– maar ook een ontbijt- en lunchhoek.
Aangezien de nieuweling in het rijkste stuk van Ukkel ligt, zijn aanbod en “aankleding” aan de omgeving aangepast.De zaak ademt dan ook één en al kwaliteit met zijn houten meubilair, subtiele verlichting, stenen vloer en zachte achtergrondmuziek.
Jongste franchisenemer in de groep
De winkel zal worden gerund door Stéphanie Thumulaire, die ook al de Delitraiteur in Elsene uitbaat. “Ik denk dat ik de jongste franchiseneemster van de groep ben, maar op mijn 26e sta ik wel mijn mannetje”, klinkt ze vastberaden. “Wellicht heb ik daarom deze nieuwe uitdaging in Ukkel gekregen, en daar ben ik blij om. Ik heb in het verleden al bewezen wat ik waard ben.”
Naast de nu 35 Belgische vestigingen is er ook één Delitraiteur in Luxemburg. De Franse vestigingen werden vorig jaar omgedoopt tot Dish of the Day.