Op 15 december opent in de Antwerpse Kammenstraat het vierde filiaal van Wasbar, de combinatie van een wassalon en een eetcafé. Met de opening wordt ook meteen een nieuw foodgamma gelanceerd.
Ter plaatse bereid
Het nieuwe assortiment voeding bestaat uit verse salades, broodjes, desserts en natuurlijke drankjes, die ter plaatse kunnen worden geconsumeerd, maar ook on-the-go verorberd kunnen worden. De voorverpakte maaltijden worden dagelijks vers ter plaatse bereid. Tot het nieuwe assortiment van Wasbar behoren de verpakte ijsthee van Arizona, de natuurlijke limonades van Cawston Press en de waters van Vitamin Well, naast zes verschillende maaltijdsalades.
Er zullen ook nog steeds bagels worden verkocht, maar die worden nu aangevuld met klassieke broodjes met serrano, ham & kaas, kip, geitenkaas of salami. Als desserts wordt er yoghurt met rode vruchten, granola of cruesli aangeboden.
Bij de nieuwe vestiging in Antwerpen zullen voor het eerst de allernieuwste wasmachines en drogers van AEG worden gebruikt. Die zullen later ook geïnstalleerd worden in alle andere vestigingen van het wasconcept.