Stella Fietsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Stella Fietsen winkel
Foto: Stella Fietsen

De Nederlandse elektrischefietsenverkoper Stella Fietsen zet zijn expansie over de grens verder en opent zijn vijfde Belgische winkel in het centrum van Antwerpen.

 

Strak tempo

De nieuwste telg van Stella Fietsen opende vandaag aan de Kloosterstraat 150. Stella deelt het pand met dochtermerk Muto, een nieuw merk van elektrische stadsfietsen.

 

Het is de eerste vestiging van het merk in een grote stad. Antwerpen is een doordachte keuze: "Uit een onderzoek van Coya, de internationale fietsverzekeraar, blijkt dat Antwerpen op plek drie staat van de wereldwijde fietsindex", legt woordvoerder Johan Makaske uit. "Bij deze index spelen de aangepaste fietswegen, investeringen in fietsinfrastructuur en het aandeel fietsgebruikers een grote rol. Een mooie gelegenheid voor Stella om de e-bikes te introduceren, maar ook voor fietsliefhebbers die graag op de e-bike van deze fietsstad willen genieten."

 

De Belgische expansie verloopt aan een strak tempo: pas eind januari van dit jaar opende Stella Fietsen zijn eerste twee Belgische winkels in Kuurne en Hasselt. De afgelopen maanden kwam daar een locatie in Sint-Martens-Latem bij en recent ook een winkel in Olen.