Het alweer 35ste nummer van de RetailDetail Foodkrant voor supermarktondernemers is zopas verschenen. Je kan dit exemplaar ook online doorbladeren.
Gevarieerde content
De RetailDetail-redactie knutselde opnieuw een gevarieerd nummer in elkaar. Zelfstandige supermarkten delen de maatschappelijke bezorgdheid over zwerfvuil en verpakkingsafval, maar zien het niet zitten om inzamelpunten te worden voor alles en nog wat, vernemen we. We duiken met Passendale in de markt van de biologische kaas en we namen een kijkje bij een bio-zuivelboer.
We bezochten de Spar in Kalken, die een grote verbouwing voorbereidt en merkt dat vergunningen niet vanzelf komen. En we vragen ons af waarom de beste foodinnovaties soms de saaiste zijn. Ook brengt de redactie een selectie van de lekkerste productlanceringen. Wie het vijfendertigste nummer van de RetailDetail Food krant nog niet in de brievenbus vond, kan de publicatie hier geheel gratis online lezen. Net als onze andere magazines, overigens.