De biosupermarkt Färm Sint-Katelijne is uitgebreid met een klein restaurant. Daarnaast werd ook het aanbod van de traiteurdienst en het aanbod groenten, fruit en bulkproducten verder uitgebreid.
Meer opties
Om de klanten meer opties te bieden, kreeg Färm een eigen keuken, waar alle gerechten worden bereid. Klanten kunnen die meenemen, maar ook ter plaatse opeten. Färm heeft daarvoor twaalf plaatsen voorzien.
De verbouwingen hebben ook hun effect gehad op de indeling van de winkel. Zo is de vitrine in de winkel drie keer zo groot als voor de werken, waardoor klanten het personeel aan de slag kunnen zien in de keuken.
Klanten komen ook op een andere manier de winkel binnen. “Vroeger kwamen klanten binnen aan de kassa. Nu word je verwelkomd door de traiteur. Dat is toch veel sympathieker”, zegt Baptiste Bataille van Färm aan Bruzz.
Färm opende zijn eerste winkel in 2013 en dit jaar wordt er werk gemaakt van een sterke expansie. In januari werd er een vestiging geopend in Oudergem en in juni in Etterbeek, terwijl er ook nog een opening staat gepland in Ukkel in september.