CRU Overijse, de versmarkt van Colruyt Group, breidt uit. Naast de tien bestaande metiers krijgt de winkel er vanaf vandaag een elfde metier bij: een eethuis.
Eerlijke producten
Het nieuwe eethuis krijgt de naam Cuit, gekozen na een brainstorm met klanten. Cuit bereidt de producten van de versmarkt volgens de visie van CRU: kwaliteitsvolle, eerlijke producten in hun meest pure en onbewerkte vorm.
“We werken met componenten in plaats van een klassieke menukaart, vertelt Martijn Soen, één van de drijvende krachten achter CRU. “Zo kan je bijvoorbeeld een eenvoudig stuk vlees bestellen, zonder extra’s, zonder sauzen of marinades, maar perfect gebakken en van de best mogelijke kwaliteit. Je zal op de kaart ook groenten, vis en andere producten vinden.”
Ontbijt, lunch of apero
CRU koos voor een semi-zelfbedieningsconcept: klanten bestellen aan de toog, rekenen daar af en krijgen een nummertje. Wanneer de bestelling klaar is, wordt dat nummer afgeroepen en kan je je bestelling ophalen. Afruimen doen de Cuit-medewerkers.
De eerste Cuit opent op vrijdag 29 juli de deuren. Het eethuis volgt de openingsuren van de markt: van 11.30 tot 18.30 uur op weekdagen, van 9 tot 18.30 uur op vrijdagen, weekenddagen en feestdagen. Klanten kunnen er elke dag doorlopend terecht voor lunch of apero. Van vrijdag tot zondag is er, gezien het vroegere openingsuur, ook ontbijt. De aangeboden producten evolueren doorheen de dag.