RetailDetail Day 2020

RetailDetail Day 2020

17-09-2020 08:30 - 17-09-2020 18:00

Stadsfeestzaal - Antwerpen

Meir 78

2000 Antwerpen

Retail: het nieuwe normaal?

Terwijl vele retailers hun wonden likken en vechten om te overleven, toeteren trendwatchers dat we klaar moeten zijn voor het nieuwe normaal. Maar wat is dat “nieuwe normaal”. Het begin van een nieuw tijdperk? Een versnelde transitie naar de ‘future of shopping’? Of een tijdelijke overgang naar het oude normaal?

Tijdens de RetailDetail Day 2020 laten verschillende retailers en experts hun licht schijnen op ‘het nieuwe normaal’.

 

Livestream

 

Vanwege het coronavirus en de huidige broodnodige maatregelen in Antwerpen, vormen we dit event om tot een livestream. Tijdens de stream kun je live vragen stellen aan sprekers.
 

Tickets
 

€175 (excl. kosten & BTW)

 

De ticketverkoop start binnenkort via Eventbrite.

 

Sprekers
 

Gino Van Ossel - Retail Expert & Moderator - Vlerick Business School


 

Hans Geels - CEO - Dille & Kamille

Tijdens de coronacrisis moest Dille & Kamille verplicht dicht in België en sloot het vrijwillig zijn winkels in Nederland. Een financieel rampjaar leek geboren.
Het is nog onzeker wat het najaar gaat brengen maar vanaf de heropening van alle winkels medio mei gaat het beter dan ooit met Dille & Kamille. Hans Geels zoekt in deze presentatie samen met u naar verklaringen voor dit onverwachte groeiverhaal.

 

Rik Vera - Partner - nexxworks

Decennia lang hebben we businessmodellen gebouwd en gebruikt die lineair zijn. Oorzaak-gevolg. Eerst A, dan B. Value chains. Producent-groothandel-detailhandel-consument. Klantreizen. Inside-out denken. Of outside-in.

In een landschap dat meer en meer digitaal wordt en waar eentjes en nulletjes aan zet zijn, zal alles wat lineair is plaats maken voor slimme ecosystemen. Wie nu instapt, zal overleven. Wie lang blijft vastzitten in het oude denken, zal niet overleven. We moeten dus de lineaire businessmodellen vervangen door nieuwe en dat is uitdagend.

In deze presentatie legt Rik Vera haarfijn uit wat ecosystemen precies zijn, waaruit ze bestaan, wat het model ervan is, hoe die per definitie extreem klantcentraal moeten zijn en hoe die te bouwen, herkennen en/of eraan deel te nemen.

 

Lode Van Laere - CEO - Tonickx

 

Meer sprekers worden binnenkort aangekondigd.

 

Taal

 

  • Meeste presentaties zijn in het Nederlands

  • Slides in het Engels of Nederlands